Політична реклама

Під час театрального фестивалю «Золотий Лев» у Львові рух транспорту не обмежуватимуть

1025 0
З 30 вересня по 2 жовтня вулицями Львова пройде театральний фестиваль «Золотий Лев». У дійстві братимуть участь близько 200 артистів з українських та закордонних театрів, – повідомили 27 вересня на прес-конференції.

Фестиваль фінансується коштом Львівської міської ради та Львівської ОДА. Цьогорічний бюджет «Золотого Лева» складає близько 200 тис. грн, - повідомляє Galinfo.

Фестиваль, який проходить що два роки, вдесяте перетворить вулиці міста на велику сцену. «Золотий Лев» створює унікальну в Україні атмосферу та популяризує Львів серед туристів, – наголосив начальник управління культури Львівської міської ради Андрій Вороновський.

Трупи відбирали за програмою, яка мала поєднувати в собі карнавальне, циркове та клоунське мистецтво. Відтак, у «Золотому Леві» братимуть участь театри з України, Польщі, Чехії, Угорщини та Росії.

Очікується насичена та яскрава програма. Наприклад, театр з Євпаторії, який виграв в Амстердамі конкурс живих скульптур, представлятиме їх у Львові, – додав організатор проекту, художній керівник та директор театру «Воскресіння» Ярослав Федоришин.

За словами Андрія Вороновського, цього року через фестиваль рух транспорту у місті не перекриватимуть.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!