Політична реклама

Під час Євро-2012 фан-зона у Львові буде розміщена на просп. Свободи

1077 0
У Львові буде фан-зона під час матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012. Відповідну ухвалу сьогодні розглянули на сесії Львівської міської ради, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Фан-зона – один з важливих елементів, нарівні зі стадіоном, необхідних для проведення якісного футбольного свята. Протягом всього часу Євро-2012 тут можна буде переглянути всі матчі, відпочити, поїсти, весело провести час», - зазначає директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

Відтак, львівська фан-зона буде розміщена на просп. Свободи від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до кінця алеї.

«Починається 2012 рік, і нам необхідно забезпечити проектування та облаштування фан-зони. Початком такої роботи є прийняття ухвали, яка дає повноваження ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012» замовляти проекти та підписувати угоди на облаштування фан-зони.

Фан-зона буде розміщена на просп. Свободи. Вона зможе помістити 27 тис глядачів. Буде встановлено 2 екрани: один – 60 м. кв., другий – близько 40 м. кв., які дадуть можливість переглядати футбольні матчі, починаючи від відкриття і закінчуючи фінальним матчем, який відбудеться 1 липня в Києві», - розповів директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

Важливим питанням є фінансування на облаштування та діяльність фан-зони.

«Кошти надаються як фінансова допомога УЄФА та офіційними спонсорами УЄФА. Тобто, місто не повинно витрачати бюджетних коштів на облаштування та операційну діяльність», - зазначив Олег Засадний.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!