Політична реклама

Під час Євро-2012 тимчасовий підробіток в Україні матимуть офіціанти, покоївки, водії та гіди

1272 0
Під час футбольного чемпіонату Євро-2012 затребувані будуть офіціанти, покоївки і готельні адміністратори. Їх кадрові агенції почнуть набирати вже у травні. Також активно шукають кадри компанії, що здають у прокат авто. Їм потрібні водії з безаварійним п`ятирічним досвідом водіння і знанням англійської мови.

Не залишаться без роботи також гіди, перекладачі й мистецтвознавці. Щоправда, заробіток буде тимчасовий, - інформує Український бізнес-ресурс.

"Це хороший підробіток для студентів, але впринципі ми не радимо фахівцям зі сфери готельного бізнесу, зі сфери обслуговування змінювати спеціальність, вакансію, оскільки це тимчасовий підробіток", - прокоментувала ситуацію партнер компанії з підбору персоналу Людмила Петрученко. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!