Політична реклама

Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти

1074 0
Футбольний чемпіонат Євро-2012 спричинить подорожчання пива, м'яса, та обідів у ресторанах, переконана керівник аналітичного департаменту Консалтингової агенції "ААА" Марія Колесник.

"Якщо брати овочі, то, звісно, у порівняння з квітнем вони мають подешевшати, оскільки це сезонний фактор. Але якщо ми говоримо про пиво, іншу продукти, ресторани, то, звісно, ціна зросте, і я маю великий сумнів, що це обмежиться 10 або 15%. Воно буде набагато більш суттєвим ... В Україні так звикли: якщо хтось приїжджає, то бажано з нього взяти побільше", - сказала вона.

У свою чергу, експерт аграрних ринків Громадської організації "Асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" Тарас Гагалюк спрогнозував зростання цін на м'ясо на 20%.

"Потрібно дивитися і на українського споживача - не тільки на європейців, які приїдуть. Десь починаючи з травня українець любить виходити на природу, на шашлики, барбекю і таке інше. Тому зростатиме попит на м'ясо і це призведе до зростання ціни. Потім накладеться Євро, тому можна прогнозувати здорожчання ціни на м'ясні продукти на порядку 20%", - зазначив експерт.

 Джерело:  "Газета.ua"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!