Під час запеклих боїв з окупантами загинув Віктор Марков із ДСНС Львівщини

5012 0
Він віддав 23 роки службі рятувальників.
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

На війні під час запеклих боїв з окупантами на території Донецької області героїчно загинув Віктор Марков, який працював у Головному управлінні ДСНС Укаїни у Львівській області. 

Він віддав 23 роки службі рятувальників, працюючи слюсарем з ремонту автомобільної техніки в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення ДСНС Львівщини.

Читайте також: Небесний батальйон Львівщини. Імена Героїв, які віддали життя у війні проти Росії

Із перших днів війни Віктор Марков боронив Україну в лавах Збройних Сил України.

«У нашій пам’яті Віктор завжди залишиться як порядна, чуйна і добра людина та професіонал своєї справи. Світла пам'ять про нього завжди буде в серцях колег по роботі, друзів, знайомих та рідних», – йдеться у повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!