Під час зіткнення із окупантами загинув Герой із Жовкви

9160 0
У нього залишились дружина Ірина, двоє дітей Адріан і Вероніка.
Фото: Володимир Греділь

Фото: Володимир Греділь

У Дніпропетровській області під час бойового зіткнення з російськими окупантами загинув жовківчанин Володимир Греділь. Про це повідомили голова Львівської районної ради Христина Замула та голова Жовківської територіальної громади Олег Вольський.

«12 березня у Дніпропетровській області, внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу від російських окупантів, загинув жовківчанин Греділь Володимир Ярославович (9.03.1977 р.н.). У нього залишились дружина Ірина, двоє дітей Адріан і Вероніка. Щирі співчуття сім’ї, близьким, друзям та усьому українському народу», – каже Олег Вольський.

Читайте також: У бою за Україну загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар

Завтра, 23 березня, о 10.30 у Жовкві зустрічатимуть загиблого Героя. Опісля відбудеться чин похорону.

Нагадаємо, що у бою з ворожими окупантами в Миколаївській області загинув жовківчанин, журналіст та один з найкращих бійців зі Львівщини Віктор Дудар. Поховали Героя на Личакові.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!