Політична реклама

Під час зимових свят Львів відвідала рекордна кількість туристів

1585 0
За інформацією управління туризму ЛМР, за уточненими даними з готелів та хостелів міста, кількість туристів, що завітали у період від 30 грудня до 9 січня до Львова, склала близько 210 тисяч людей.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Туристичний сезон у Львові за 2013 рік вдався, також вдався і новорічно-різдвяний період. Ми зв’язались з готелями та хостелами і остаточна кількість туристів, які завітали до Львова на різдвяні свята, склала близько 210 тисяч гостей. Це є рекордною кількістю туристів у цей період у Львові за останні роки.

В період з 30 грудня 2013 року до 9 січня 2014 року заселення готелів було стовідсотковим, навіть за два тижні до Нового року забронювати місця у львівських готелях та хостелах було неможливо. Зараз заселення готелів складає близько 50 відсотків. Цього року до кінця різдвяного періоду ми очікуємо близько 300 тисяч туристів», - зазначила Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!