Під ЛОДА відбувається протест. Чого вимагають

3897 1
Активісти вимагають провести відкриті громадські обговорення з приводу обрання голови облдержадміністрації.

У Львові під стінами обласної державної адміністрації відбувається протест. У зв’язку з цим на вулиці Винниченка тимчасово перекрили рух. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

На акції зібралося більше, ніж півсотні активістів. Вони вимагають провести чесні та прозорі громадські обговорення з приводу обрання голови облдержадміністрації.

«Думаю, Адміністрації Президента все-таки вартує привідкрити список реальних кандидатів на посаду голови ЛОДА і зробити так, щоб ці кандидати поспілкувалися з громадськістю Львівщини в живому діалозі. Якщо буде потрібна допомога з боку Львівської обласної ради, ми готові її надати», – зазначає під час протесту голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Читайте також: Вони йдуть, ми обираємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

Станом на зараз рух на вулиці Винниченка вже відновили.

Нагадаємо, 11 червня президент звільнив Олега Синютку з посад голови ЛОДА, яку він обіймав із 26 грудня 2014 року. А через кілька днів після цього Володимир Зеленський назвав трьох кандидатів на посаду голови Львівської облдержадміністрації. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

 



Читайте також:
19 Червня, 2019 14:07
666 ... на "протест" -- "..зібралося більше , ніж півсотні активістів.." ... "..концерт "Океану Ельзи" зібрав понад 10 тисяч глядачів у центрі Львова.." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!