Під Львівською ОДА протестують підприємці. Чого вимагають

4977 0
Попри те, що нині на Львівщині зафіксували антирекордних 125 нових випадків коронавірусу, працівники закладів готові вийти на роботу.

Під Львівською ОДА протестують підприємці, роботодавці, представники готельно-ресторанної справи за збереження малого й середнього бізнесів. Вони приєдналися до перевізників, які мітингують вже сьомий день поспіль.

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv представниця львівської пекарні-кондитерської SHOco, у представників влади просять дозвіл на відкриття закладів із 12 червня. Попри те, що нині на Львівщині зафіксували антирекордних 125 нових випадків коронавірусу, працівники закладів готові вийти на роботу, аби забезпечувати себе і свої сім’ї.

Окрім цього, протестувальники вимагають одноразову державну фінансову допомогу малому та середньому бізнесу. Після протесту відбудеться хода до прокуратури Львівщини.

До пікетувальників вийшов заступник голови ЛОДА Юрій Холод, який сказав, що вимоги підприємців та перевізників направили уряду та в Держагенцію туризму, але послабити карантин лише в області та залишити його у Львові, де найбільше хворих, не можна. 

Нагадаємо, що карантин на Львівщині досі не послабили через ріст кількості хворих на коронавірус. У міськраді та ЛОДА це пояснюють тим, що в області почали конкретніше вибирати групи для тестування та робити більше ПЛР-тестів. Чергове рішення про послаблення карантину прийматимуть 12 червня.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!