Під Львівською ратушею відбувся пікет: чого вимагають активісти. Фото

6111 1
У Львові під час сесії міської ради біля Ратуші розпочався пікет: засідання не перервали.
фото: dyvys.infо

фото: dyvys.infо

Активісти та мешканці кількох районів міста провели протест, аби висловити свою незгоду з облаштуванням сміттєсортувальних станцій. Водночас, у ЛКП «Муніципальна дружина» повідомили, що до Львова з Києва також приїхало приблизно 60 представників «Азову», які зупинились у готелі «Львів».

На площі Ринок біля Львівської міської ради зібралися приблизно 150-200 активістів. Принесли плакати з написами «Ні – Грибовичам на Білогорщі», «Львів – не смітник», «Львів – дітям без сміття», «Ні – Грибовичам на Пластовій», «Вимагаємо врахувати думку» тощо. Сесію не закрили і не перенесли, засідання триває. Мітингувальники передали депутатам свої вимоги і розійшлися.

Паралельно біля міської ради відбувся й пікет стоматологів, які виступали проти закриття комунальних клінік.

Як повідомляло Tvoemisto.tv, попередня позачергова сесія ЛМР ухвалила перелік тимчасових майданчиків для перевантаження та сортування твердих побутових відходів за такими адресами:

Сихівський, Галицький райони – вул. Стрийська, 193;
Залізничний район – вул. Городоцька, 280;
Личаківський район – вул. Пластова, 13;
Шевченківський район – вул. Шевченка, 327-г;
Франківський район – вул. Персенківка, 19.

За матеріалами: IA ZIK, Дивись.інфо, zaxid.net, фото: Справжня варта

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
9 Лютого, 2017 13:46
ник шановнные львовяне мы вас понимаем и сочувствуем но вы уже задрали своим мусором всю украину..куда в лес не зайди там ваш мусор...вопрос поставим так вы гадите вы за собой и убирайте не засирайте волынские ровенские и прочие своим мусором..разберитесь со своим садовым сами..я так думаю шо еслиб не откаты то завод уже стоял бы больше чем 3 года назад.... поменяйте мера это ускорит процес...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!