Під Львовом розбився вантажний літак. 5 людей загинули. Оновлюється

12469 1
Трьох вдалось врятувати.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Сьогодні, 4 жовтня, близько 6:45 біля Львова пропав із радарів вантажний літак, що летів із Віго (Іспанія) в Стамбул (Туреччина). Літак зробив аварійну посадку за 1,5 км від злітної смуги в Сокільниках, повідомляє пресслужба Міжнародного аеропорту «Львів» аеропорту імені Данила Галицького.

Це літак АН-12. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, на борту, за попередньою інформацією, було 8 людей – 7 членів екіпажу та один, який супроводжував вантаж. Наразі трьох із них врятували, вони живі. Поранених відвезли у лікарню швидкої допомоги.

Як розповіли у 8-й міській клінічній лікарні під час брифінгу, двох пацієнтів уже прооперували, третій перебуває в операційній. Їхній стан оцінюють як стабільно важкий. Вони перебувають під наглядом лікарів-анестезіологів. У всіх діагностували скелетні травми. Усі вони з різних міст України – Києва, Вінниці та Запоріжжя.

П'ятеро, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області, загинули. За інформацією Міністерства інфраструктури, літак належить українській авіакомпанії «Український Аероальянс». Літак здійснив аварійну посадку, тому що у нього закінчилось пальне. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до десяти років.

Фото: Ігор Зінкевич / Фейсбук, Поліції Львівської області

та ДСНС Львівщини


Читайте також:
4 Жовтня, 2019 09:49
Спостерігач Навіщо нам локшину на вуха, як можна з Італії у Туреччину через Львів? Просто у судновласника нема бабла на ТО та заправку по прямому маршруту?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!