Українці стали чемпіонами світу з ракетомодельного спорту. Фото, відео

4263 1
Неподалік Львова завершився Чемпіонат світу з ракетомодельного спорту.
Фото: facebook-сторінка "Spacemodelling sport in Ukraine"

Фото: facebook-сторінка "Spacemodelling sport in Ukraine"

Команда України завоювала 12 медалей і в загальному медальному заліку обійшла такі високотехнологічні країни, як США та Китай. У змаганнях дорослих команд українці отримали звання абсолютного Чемпіона світу.

На другому місці опинилась команда Болгарії, третє місце відійшло збірній США. У командному заліку збірна України завоювала 3 золотих і 1 срібну медаль. В особистому заліку троє українських спортсменів завоювали срібло, двоє – бронзу. Призові місця наші спортсмени зайняли у п’яти різних класах ракет.

Участь у чемпіонаті взяли команди з Італії, Китаю, Естонії, США, Швейцарії, Японії, Словаччини, Польщі, Болгарії, Канади, Великобританії, Чехії, Литви, Іспанії, Білорусі, Словенії, Латвії та інших країн світу.

У рамках Чемпіонату світу з ракетомодельного спорту також відбулись перегони дронів:

Довідково. Ракетомодельний спорт – це спортивно-технічний вид спорту, в якому учасники змагаються в конструюванні, виготовленні, організації запуску моделей ракет, а також пілотуванні, якщо мова йде про радіокеровані моделі. Цей вид спорту призначений для людей практично усіх вікових груп.

Нагадаємо, упродовж 22-30 серпня в селі Великий Дорошів Жовківського району проходив Чемпіонат світу з ракетомодельного спорту. У змаганні взяли участь понад 300 спортсменів з 20-ти країн світу. 

Опублікувала Юлія Сабадишина
фото з фейсбук-сторінки Чемпіонату


Читайте також:
31 Серпня, 2016 14:00
droneracer Відео з перегонів дронів, що проходили в рамках чемпіонату:
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=fSv4BQU_-QI
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!