Політична реклама

Львів'яни пікетують управління міліції

1666 0
Сьогодні, 28 березня, під ГУ МВС у Львівській області відбувається попереджувальна протестна акція проти призначення Богдана Мицака на посаду начальника ДАІ.

Як розповів представник львівської Самооборони Андріян Кліщ, основна вимога акції – «не допустити Мицака до керівної посади», повідомляє Zik.

На пікет вийшли представники львівської Самооборони, Громадського формування «Рабів до раю не пускають», Автосотні, «Правого сектору». Також тут є представники «Автономного опору».

Активісти принесли під обласне управління міліції кілька шин та плакат «Будемо палити!».

Адріян Кліщ також повідомив, що готується звернення до в.о. керівництва міліції Львівщини а також до керівництва МВС щодо недопущення Б. Мицака на керівну посаду в ДАІ.

За словами активістів, такі призначення мають обговорювати з громадою.

Водночас, як повідомила речник міліції Львівщини Світлана Добровольська, зараз до людей вийде т.в.о. начальника міліції Львівщини Сергій Маруняк та прояснить ситуацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!