Під Волновахою загинув військовий капелан зі Львівщини

4945 0
Ієромонах монастиря у с. Чуква ніс послух військового капелана на сході країни.
Фото: Самбірська міська рада

Фото: Самбірська міська рада

11 березня у бою під Волновахою загинув ієромонах Платон, насельник Свято-Введенського чоловічого монастиря у селі Чуква на Самбірщині. Будучи монахом монастиря, він ніс послух військового капелана на Сході Україні. Про це повідомили у Самбірській міській раді.

Чин похорону та прощання буде звершуватися у м. Самборі у храмі Святителя Павла Конюшкевича ПЦУ.

За церковним уставом в ніч з 15 на 16 березня у храмі буде звершена панахида і безперестанне читання Євангелія. Літургійне богослужіння розпочнеться о 08:00 год 16 березня.

Нагадаємо, що 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. Через ракетний обстріл по полігону загинув полковник Олег Ящишин та мешканець с. Верхня Білка Богдан Лазар. Серед інших загиблих офіцер Кирило Вишиваний, брат якого Василь Вишиваний поліг в боях з окупантами на сході України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!