Під виглядом майстерні з ремонту взуття у центрі Львова торгували наркотиками

3600 0
Під час обшуків виявили та вилучили згортки з речовинами рослинного походження, схожими на «марихуану» та «канабіс».
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

У центрі Львова виявили організовані пункти реалізації психотропів. Підозрювані продавали наркотичні речовини у майстерні з ремонту взуття, що розташована на вулиці Шота Руставелі та в хостелі на вулиці Личаківській. Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників близько 3 кг психотропних речовин, вартість яких за цінами «чорного» ринку становить орієнтовно 600 тисяч гривень.

Водночас під час обшуків у місцях реалізації та за місцем проживання одного із підозрюваних виявили та вилучили згортки з речовинами рослинного походження, схожими на «марихуану» та «канабіс», кошти від незаконної діяльності, а також інші речові докази.

Причетні до розповсюдження психотропних речовин є львів’янами віком 34, 36 та 43 роки. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.  

Читайте також: У будівлі Ратуші затримали чоловіка, що розмахував пістолетом

Також вирішують питання питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Фото: поліція Львівської області/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!