Підготовка до Чемпіонату Європи. Сьогодні збірна України зіграє з командою Бахрейну

1086 0
Перший товариський матч Україна зіграє проти представника Азії: Україна – Бахрейн. Матч відбудеться у Харкові на стадіоні «Металіст».
фото: суспільне

фото: суспільне

Збірна України з футболу розпочинає підготовку до Чемпіонату Європи-2020. Команда Андрія Шевченка повинна провести три товариські матчі перед турніром.

Графік підготовки збірної України до чемпіонату Європи-2020 з футболу

23 травня: Україна – Бахрейн

3 червня: Україна – Північна Ірландія

7 червня: Україна – Кіпр

Як повідомляє Суспільне, перший товариський матч Україна зіграє проти представника Азії: Україна – Бахрейн. Він відбудеться у Харкові на стадіоні «Металіст» о 21:00 за присутності вболівальників. Його зможуть відвідати 20 тисяч глядачів.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Матч Україна – Байхрейн стане першим в історії для обох команд, перед цим команди не зустрічалися між собою. Українці в 2021-му зіграли три поєдинки у відборі на чемпіонат світу-2022 - проти Франції, Фінляндії та Казахстану, усі закінчилися із рахунком 1:1.

Дивитися Україна – Бахрейн можна наживо на телеканалах ТРК «Україна» та «Футбол 1». Онлайн-трансляція футбол Україна – Бахрейн буде доступна на всіх стрімінгових сервісах, де є один із цих каналів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!