Підопічна Святослава Вакарчука презентувала відеокліп

4083 0
Відбулась прем’єра кліпу юної і талановитої львів'янки Христини Соловій на авторську композицію «Тримай». Ця пісня є синглом із першого альбому, який співачка презентує найближчим часом. Продюсером молодої авторки та виконавиці власних пісень став Святослав Вакарчук.
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

Зйомки проходили в старовинному будинку на столичному Подолі. На одну добу київська квартира перетворилася на фентезійний світ, у якому реальність перепліталась із вигадками.

Усі декорації, реквізит й одяг головної героїні кліпу були вигадані та спеціально створені саме для цих зйомок.

 

Пісня «Тримай» є авторською композицією, яка увійде до першого альбому молодої співачки.

 

 

Христина Соловій – молода виконавиця зі Львова, авторка пісень. Про Христину заговорили після її виступу в проекті «Голос країни», де вона потрапила до команди Святослава Вакарчука. По завершенні конкурсу їх спільна робота продовжилася в студії звукозапису. Як результат – перший альбом Христини Соловій, реліз якого відбудеться найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!