Підозрюваного у хабарництві львівського чиновника відсторонили від роботи

2319 0
Сьогодні, 17 листопада, міський голова Андрій Садовий розпорядився відсторонити від виконання посадових обов’язків Юрія Гольця.
Фото: obukhiv.info

Фото: obukhiv.info

Міський голова Львова відсторонив від роботи начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, якого працівники військової прокуратури Західного регіону затримали за підозрою в отриманні хабара. Про це повідомили у прес-службі міськради.

Нагадаємо, Військовою прокуратурою Західного регіону України було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрієм Гольцем. Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

Як поінформували у прес-службі військової прокуратури Західного регіону, Юрія Гольця затримали в центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тис грн. Гроші виявили та вилучили під час огляду місця події. Зараз тривають обшуки у приміщенні Львівської міської ради та за місцем проживання підозрюваного.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!