Підозрюваного у хабарництві львівського чиновника відпустили під заставу

1909 0
Учора, 2-го грудня, Юрій Голець, якого затримали під час отримання чергової частини хабара, заплатив 2 мільйони гривень, щоб вийти із СІЗО.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Під вартою чиновник пробув 15 діб, а 2-го грудня виплатив заставу - зазначила у коментарі Zaxid.net речниця головного управління СБУ у Львівській області Мирослава Клячківська.

Читайте також: Чиновнику ЛМР, якого підозрюють у хабарництві, загрожує 10 років в’язниці. Відео затримання

Нагадаємо, 17-го листопада Військовою прокуратурою Західного регіону України було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрієм Гольцем.

Юрія Гольця затримали в центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80-ти тис. грн. Гроші виявили та вилучили під час огляду місця події. Міський голова Андрій Садовий розпорядився відсторонити його від виконання посадових обов’язків.

Читайте також: Що задекларував чиновник ЛМР Юрій Голець, якого підозрюють у хабарництві

19-го листопада став відомий запобіжний захід, який обрав для чиновника Шевченківський суд, а саме – взяти Юрія Гольця під арешт на 2 місяці.

За інформацією: zaxid.net, zik.ua, informator.news

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!