Підозрюваного у вбивстві лідера «Лесик Band» арештували без права на заставу

2212 0
67-річного раніше судимого бузпритульного взяли під варту.
Фото: Рома Кулинич

Фото: Рома Кулинич

9 квітня суд обрав запобіжний захід для чоловіка, якого підозрюють у вбивстві музиканта Олександра Дацюка. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Його триматимуть під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. 

Читайте також: Медики розповіли деталі смертельного нападу на львівського музиканта Олександра Дацюка

Як встановили правоохоронці, 67-річний раніше судимий чоловік без постійного місця проживання завдав музикантові безліч ножових поранень в область грудей. Незважаючи на зусилля лікарів від пошкодження серця та легень Лесик помер у лікарні.

За фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за п.7 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Лесик потрапив у батярський рай. Спогади про легендарного львівського музиканта

Нагадаємо, ввечері 7 квітня на зупинці громадського транспорту по вул. Героїв УПА, 76 на Олександра Дацюка напали з ножем. Медики боролися за його життя, але після операції і трьох годин перебування у Лікарні швидкої допомоги Олександр помер.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!