Підозрюваному в розбещенні другокласниці у Львові сьогодні обиратимуть запобіжний захід

1970 0
Через заяву про відвід судді запобіжний захід йому вчора, 22 грудня, не обрали.
фото: віка балицька/фейсбук

фото: віка балицька/фейсбук

Учора, 22 грудня, у Галицькому районному суді міста Львова відбулося засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному у розбещенні неповнолітніх. Через заяву про відвід судді запобіжний захід йому не обрали, тому наступне засідання відбудеться сьогодні. Йдеться про киянина, якого днем раніше на вул. Кульпарківській затримала поліція.

Напередодні він проник до вбиральні львівської школи №43, переодягнувшись у жінку та представившись лікаркою, попросив 7-річну дівчинку роздягнутися. Коли до туалету зайшла вчителька, той злякався і втік.

Читайте також: Перевдягнений в жінку невідомий проник до львівської школи і чіплявся до дитини

«Заявив відвід судді Фроловій через те, що дозволила журналістам знімати засідання. Запобіжний не обрано через відвід судді», – повідомила у своєму Фейсбуку журналістка Вікторія Балицька.

Нагадаємо, що невідомий чоловік, що переодягнений в жінку, проник до львівської школи №43, що на вул. Масарика. Він зайшов до жіночої вбиральні та намагався розбестити другокласницю. Дівчинки не було 20 хвилин і за нею пішла вчителька. Він злякався, відштовхнув вчительку та втік. Факт проникнення сторонньої особи виявили вже у двох школах Львова, однак не уточнюють, у яких саме. Також зафіксували інциденти між учнями шкіл та цією людиною.

Того ж вечора поліція затримала підозрюваного. Ним виявився раніше неодноразово судимий 50-річний мешканець Києва. За скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!