Підприємець з Львівщини планує побудувати в Польщі два заводи

3450 1
Вартість заводів складатиме 50-57 мільйонів євро.
Фото: supersadovnik.net

Фото: supersadovnik.net

Лідер українського ринку та провідний за потужністю виробник концентрованих соків в Європі T.B. Fruit планує побудувати в Польщі два заводи за 50-57 мільйонів євро. Про це повідомив засновник Групи компаній T.B. Fruit Тарас Барщовський. Будівництво першого з заводів може розпочатися вже у 2018-му році. Компанія розраховує, що до 2021-го року їй вдасться покрити близько 10 відсотків світового ринку пектину. Про це повідомляє polradio.pl.

Довідка. Тарас Барщовський – засновник групи компаній T.B. Fruit, яка займається вирощуванням, переробкою та перевезенням сировини, яку понад 30 країн світу використовують для виготовлення соків, смузі, пюре та інших продуктів.

Читайте також: Автодорога Львів-Тернопіль стане частиною go highway

T.B. Fruit – міжнародна група компаній із замкненим циклом виробництва (вирощування сировини – переробка – транспортування).

Нині до складу групи компаній входять власні садові угіддя, 8 заводів з переробки фруктів та овочів, а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси. Група виробляє приблизно 100 тис. тонн концентрованого соку в рік. Компанія є одним з лідерів ринку концентрованих соків в Україні.

 


Читайте також:
1 Серпня, 2017 14:46
Данило Чим це стосується Львова?Тим що більше людей переїде працювати в Польщу, на "українські"заводи?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!