На правах реклами

На Львівщині підприємство почало виготовляти шкарпетки для воїнів АТО

3128 0
Найбільший український виробник шкарпеток – компанія «Дюна-Веста», окрім звичної роботи над новими моделями, також почало активно виготовляти шкарпетки для військових у зоні АТО за «натівським» зразком.

«Рік тому наше підприємство звернулося до Міністерства оборони з проханням розробити шкарпетки для воїнів на Сході України, – розповідає Сергій Вишневський, президент компанії «Дюна-Веста». – Річ у тім, що ті шкарпетки, які носили наші вояки, відповідали ГОСТ 1978 року і потребували покращення якості. Відтак, ми вирішили виготовляти  шкарпетки на зразок «натівських».

Підприємство залучило фахівців для розроблення покращеного зразка. І сьогодні, з допомогою волонтерів, перші партії шкарпеток доставлено у Національну гвардію України.

Довідка: ТОВ «Дюна-Веста» – найбільший виробник панчішно-шкарпеткової продукції в Україні з річним випуском 30 млн. пар. Сьогодні «Дюна – Веста» - єдина українська фабрика з абсолютно повним спектром панчішно-шкарпеткового асортименту. Дистрибуція по всій Україні, франшиза, виробництво для приватних марок, експорт.

У 2015 році ТОВ «Дюна-Веста» отримало нагороду «Вища проба» за бездоганну якість продукції та послуг, а також сертифікат Oeko-Tex Standard 100 – це додаткове підтвердження якості панчішно-шкарпеткових виробів та їх безпеки для здоров'я.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!