Що змінилось для платників єдиного податку. 3 факти

14716 0
З 1 січня 2015 року набув чинності Закон України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи”. Tvoemisto.tv дізналось, що ж зміниться для платників єдиного податку.
фото: www.dnisterua.com.ua

фото: www.dnisterua.com.ua

1. Підвищується до 300 тис. грн. (до 1 січня 2015 року було 150 тис. грн.) максимальний поріг доходу, що дозволяє обирати першу групу єдиного податку.

2. Для платників другої групи єдиного податку максимальний поріг доходу становить 1,5 млн. гривень (до 1 січня 2015 року — 1 млн. грн.).

3. Зменшуються відсоткові ставки єдиного податку для третьої групи платників єдиного податку, а саме 3 % або 5 %  від доходу зменшуються до 2 % — у разі сплати ПДВ; 5 % або 7 % від доходу до 4 % — без сплати ПДВ.

Нагадуємо, що для фізичних осіб-підприємців, які є платниками єдиного податку третьої та п’ятої групи кінцевий термін подання декларації закінчується 9 лютого 2015 року.

За матріалами Головне управління ДФС у Львівській області.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!