Підприємці у Львові презентують результати впровадження сталого розвитку у свої бізнес-моделі

1219 0
Свої бізнес-моделі сталого розвитку і будуть презентувати 14 бізнес-шкіл та хабів з усієї України
фото: platforma-msb.org

фото: platforma-msb.org

1 липня 2020 року бізнес-школи та хаби презентуватимуть результати впровадження сталого розвитку у свої бізнес-моделі. Долучитися до неї можна буде в Zoom за посиланням.

«Впровадження стратегій сталого розвитку є вимогою часу і необхідністю. За результатами опитувань учасників-представників бізнес-шкіл та хабів, 87,5%  вважають, що Програма допоміг інституціям розробити бізнес-моделі сталого розвитку», – кажуть організатори.

Свої бізнес-моделі сталого розвитку і будуть презентувати 14 бізнес-шкіл та хабів з усієї України у межах програми Sustainability Crash Course. Це тримісячна програма з впровадження сталого розвитку в бізнес-моделі хабів та  бізнес-шкіл.

Програма складалась з дводенного онлайн-інтенсиву, двох коуч-сесій з нідерландськими експертами  зі сталого розвитку (компанія Noorderwind) та десяти неформальних зустрічей задля обміну досвідом по середам (Sustainability Wednesdays). Впродовж всієї програми ключовими темами були глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, стале мислення, Цілі сталого розвитку (SDG), сталі інновації в стартап-екосистемах, бізнес-моделі, побудова ком'юніті, формування команди мрії, стратегії SMM, міжкультурні комунікації, партнерство заради сталого розвитку.

Sustainability Crash Course ініціювали CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні. Партнери: Львівська бізнес-школа та SoftServe.

За додатковою інформацією можна звертатись до SDG координаторки Олександри Гондюл за номером телефону: 068 356 49 07, [email protected]

Довідка

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об'єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!