Підприємцям Львова розкажуть, як вийти на ринок ЄС і захиститись від перевірок. Розклад семінарів

2256 0
3 жовтня у Львові відбудеться два безкоштовні семінари для підприємців. Львівським бізнесменам розкажуть, що потрібно знати, аби вивести свої товари на європейський ринок і як захистити свої права під час перевірки контролюючих органів.
Фото: just.odessa.gov.ua

Фото: just.odessa.gov.ua

3 жовтня у Львові відбудеться безкоштовний тренінг «Вихід українських товарів на ринок ЄС. Як забезпечити виконання вимог міжнародних стандартів, техрегламентів та директив».

Під час тренінгу львівським підприємцям розкажуть, про:

  • систему реєстрації експортерів (Єврономер) – відповідність продукції та процесів її виробництва нормам безпеки, встановленим в ЄС;
  • стандарти харчової безпеки, процес сертифікації, переваги сертифікації:
  • HACCP – HazardAnalysisCriticalControlPoint – Схема забезпечення харчової безпеки
  • FSSC 22000 – Схема сертифікації системи виробництва харчових продуктів
  • BRC – BritishRetailConsortium – Схема сертифікації постачальників харчових продуктів для власних брендів, включає елементи HACCP і ISO 9001
  • IFS – InternationalFood Standard – Стандарт, розроблений супермаркетами Германії та Франції, також використовується в Італії, Іспаніїї та ін.
  • GMP+ – Стандарт поєднує вимоги GMP і НАССР в годуванні тварин
  • GlobalGAP – EuropeanGoodAgriculturalPractice, система НАССР для сільського господарства (рослинництво, тваринництво, аквакультура).
  • CE маркування – оцінка відповідності продукції, згідно з вимогами Директив ЄС.  Застосування, опис процесу сертифікації.

Для реєстрації на семінар, необхідно заповнити заявку, де буде вказано прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи та контакти, і надіслати її на електронну пошту: [email protected].

Коли: 3 жовтня, о 10:00.

Де: велика сесійна зала Львівської міськради, площа Ринок, 1.

Для участі необхідна реєстрація.

Детальна інформація за телефоном: (032)297-58-77, 297-57-64 (Христина Холод).

Того ж дня у Львові відбудеться безкоштовний семінар для підприємців на тему «Перевірка контролюючих органів: як суб'єктам господарської діяльності захистити свої інтереси».

У плані семінару семінару:

1. Види перевірок суб'єктів господарської діяльності. Види контрольних органів, що уповноважені перевіряти суб'єктів господарської діяльності.

2. Огляд, обшук, тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення: повноваження правоохоронних органів та права осіб, в яких здійснюють ці дії.

3. Податкова перевірка: підстави проведення, повноваження податкових інспекторів та права СГД.

4. Перевірки органів державного нагляду (контролю): підстави проведення, повноваження та права суб'єктів господарської діяльності.

Тренери:

-                  Сенько Микола Миколайович, юрист ТОВ Юридична фірма Юстиція Омнібус, адвокат, к.ю.н., доц.

-                  Полишенкова Анна Валеріївна, директор ТОВ Юридична фірма Юстиція Омнібус, сертифікований бухгалтер-практик (САР).

Для реєстрації на семінар, необхідно заповнити заявку та надіслати її на електронну пошту: [email protected]

Коли: 3 жовтня, 13:00.

Де: в приміщенні Львівського Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17, конференц-зал, 2-й поверх, 210 каб.).

Для участі необхідна реєстрація.

Більш детальна інформація – за тел.: (032)297-58-77, 297-57-64 (Юлія Філь). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!