Україна

Підрозділи «Гвардії наступу» майже сформовані, йде набір у резерв

1136 0
Навчання вже почали.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Уже 28 тисяч добровольців подали заявки у «Гвардію наступу», і на сьогодні практично всі підрозділи вже сформовані. Про це повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко.

Джерело: Українська правда

«28 тисяч заяв від добровольців ми вже прийняли. Перш за все заявки проходили через Центри надання адміністративних послуг та через сайт. Звичайно, не всі потрапляють в ці підрозділи, тому що достатньо жорсткий відбір. Навчання практично всіх підрозділів ми вже розпочали на полігонах нашої країни, і там не всі витримують», – пояснив він.

Читайте також: Треба виграти час для накопичування резервів і початку весняного контрнаступу, – Сирський

За словами Клименка, навчання триватимуть стільки, скільки буде необхідно, щоб отримати боєздатні підрозділи.

«Підрозділи, в основному, здебільшого сформовані. Ми набираємо вже додатково добровольців, щоб мати резерв на майбутнє», – підсумував очільник МВС.

Нагадаємо, «Гвардія наступу» – це кампанія з формування нових бригад для захисту України. Про те, чим відрізняється набір до «Гвардії наступу» від загальної мобілізації та як вона формується, читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!