Політична реклама

Підрядники відмовляються ремонтувати дороги у Львові

1118 0
Через постійне блокування коштів міського бюджету Держказначейством та, як наслідок, виникнення боргів перед підрядниками за виконані роботи, деякі з них відмовляються братись за виконання робіт.

Про це сьогодні, сьомого квітня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, повідомляє Galnet.

“Заплановані цьогоріч роботи на деяких об’єктах у Львові можуть бути не виконані, тому що підрядники не горять бажанням братись за нову роботу, коли їм не заплатили за попередню”, — сказав О.Синютка.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що місто досі не заплатило за ремонтні роботи на кільці на вул.Городоцькій, за роботи на вул.Пекарській та Січових Стрільців.

“У підрядників вимиті всі обігові кошти. Така ситуація з проплатами не заохочує їх до участі в тендерах. Звичайно, за ті роботи, що виконані, ми заплатимо, а, якщо підрядники відмовлятимуться братись за нові об’єкти, то скасуємо виконання робіт, коли вноситимемо зміни до бюджету”, — сказав Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!