Де і коли у Львові побачити роботи кращих молодих виробників та дизайнерів

2278 0
12-14 червня у Парку Культури ім Б.Хмельницького відбудеться LEOPOLIS GRAND PRIX 2015, на який приїдуть молоді підприємці. Всі вони зберуться на Гармидер - платформу для популяризації українського виробника, якісного, креативного та активного. В ці дні вас чекають кращі дизайнери і виробники одягу різних стилів, аксесуарів, журналу про подорожі Україною, дизайн-студії меблів, предметів інтер’єру, виробники взуття, блокнотів, прикрас, листівок, сувенірів, креативних ламп, 3D пазлів,сумок та багато іншого.
Фото надали організатори

Фото надали організатори

Вхід на Гармидер є вільним.

LEOPOLIS GRAND PRIX 2015 - це також міжнародні перегони ретро автомобілів, три дні незабутніх подій. Також глядачі зможуть побачити автомобільну виставку, гонки, парад авто, конкурс ретро-елеганції, батярську вечірку, командорський бал, і, вперше в історії фестивалю - ексклюзивний ретро-аукціон.

У Парку Культури також буде діяти лаунж-зона для тваринок, розваги, конкурси та міні-майстер класи від професійного кінолога, хенд-мейд смаколики, яскравий одяг та аксесуари для песиківа, цікава тематична фотозона.

Відвідувачі зможуть відвідати майстер-класи для дітей і дорослих, намалювати картину за 4 години, навіть якщо досі ви жодного разу не тримали пензля в руках. І  10% від збору буде направлено на благодійність. 

Детальніше про молодих виробних та їх рботи ви можете побачити за посиланням.

Опублікувала: Оксана Матійків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!