Підвал вілли на Уласа Самчука придбав колишній депутат Київради

3965 0
Вартість приміщень оцінили у майже 2 млн гривень.
Фото: Prozorro

Фото: Prozorro

Нежитлові приміщення підвалу вілли на вулиці Уласа Самчука, 5 площею 99,6 кв. м продали з аукціону за 1,9 млн гривень. Про це стало відомо із сайту електронних продажів Prozorro.

Читайте також: Віллу на Коновальця продали скандальній фірмі за 4 млн гривень

Право комунальної власності на приміщення на Уласа Самчука, 5 ЛМР зареєструвала у січні 2018 року. Вілла є пам’яткою архітектури місцевого значення й розташована у межах історичного ареалу Львова. Її збудували у 1894 році за проектом Адольфа Вайсса для ювеліра Яна Яжини.

Свої пропозиції на торги подали дві компанії – ТзОВ «Українські телекомунікації» й ТзОВ «Слов’янський двір», та одна приватна особа – Андрій Войтович. Стартова ціна приміщень становила майже 1,5 млн гривень, утім у результаті торгів їх продали ТзОВ «Слов’янський двір» за 1,9 млн гривень. Будинок перебуває на балансі ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради».

Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником ТзОВ «Слов’янський двір» є Володимир Присяжнюк. Фірма зареєстрована у Києві та займається здебільшого орендою та управлінням власною чи орендованою нерухомістю. Додамо, що Володимир Присяжнюк тричі обирався депутатом Київської міської ради. Також йому належить низка фірм у Києві, Херсонській області та Криму, які займаються орендою житла, кінно-спортивний клуб, білоцерківський аероклуб та ПрАТ «Князя Трубецького», яке займається виробництвом вина .

Вікторія Ейсмунт

Фото із Prozorro


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!