#Підвези_ближнього. Водіїв закликають підвозити львів'ян на роботу

4413 0
Львівські активісти продовжують флешмоб «Підвези ближнього». Водіїв закликають пропонувати людям на зупинках допомогу з добиранням.
фото: dpchas.com.uа

фото: dpchas.com.uа

Про це повідомила керівниця спільноти «Підвезу!» Мар’яна Марковська-Согуйко. «Друзі, зима нас тішить сніжком, та на роботу добиратись все одно треба.  Нагадуємо, що на передодні Святого Миколая (і не тільки) дуже доречно робити добрі справи! Тому оголошуємо наступну серію флешмобу #Підвезиближнього. Старт – зранку 30-го листопада», – йдеться у дописі.

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv Мар’яна Марковська-Согуйко розповіла, що львів’яни часто відмовляються від пропонованої допомоги. Серед причин: ефект несподіванки, а також думка, що це таксі й доведеться дорого заплатити за такі послуги. «Люди не можуть здолати бар'єр, сісти в чуже авто», – пояснила вона. Реєстрація на сайті спільноти, на її думку, допоможе подолати такий «комплекс недовіри»: «Ми там намагаємось моніторити учасників на реальність та адекватність».

Нагадаємо, 14-го листопада під час ранкового транспортного колапсу водії спільноти «Підвезу» допомогли дістатися на роботу сотням львів’ян

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!