Пікапи та тепловізори для ЗСУ. Як сьогодні допомогти українським бійцям

1358 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото умовне

Фото умовне

«ОКО за ОКО»

Український бренд шкарпеток та білизни «Dodo Socks» з мережею АЗС «ОККО» розробили благодійну пару шкарпеток, щоби підтримати проєкт «ОКО за ОКО». 50 гривень з кожної пари будуть передані у фонд «Повернись живим» для придбання 25 розвідкомплексів «Шарк». Долучитися можна тут.

Авто на потреби ЗСУ

Команда VIP Тернопіль збирає кошти для придбання фури для ЗСУ. Вони пропонують українцям переказувати вартість випитої філіжанки кави на допомогу ЗСУ. Ціль збору – 195 тисяч гривень. Долучитися можна, надіславши кошти на банку.

Тепловізори для захисників Бахмута

Українців закликають долучитися до збору коштів на 5 тепловізорів INFIRAY (IRAY) XEYE E3W, які планують направити на Бахмутський напрямок. Збір оголосила Юлія Антоненко у Фейсбуку. Наразі зібрано 78 тисяч гривень. Ціль – 270 тисяч гривень. Допомогти можна, надіславши кошти на картку 5375411423859730 або на банку.

Читайте також: Де у Львові можна здати теплий одяг. Перелік локацій

Пікап на Бахмутський напрямок

Наталія Лазорович у Facebook оголосила збір на дофінансування пікапу на Бахмутський напрямок. Її батько й дядько зараз виконують там завдання у складі одного з підрозділів Івано-Франківського 34 окремого стрілецького батальйону. Організаторка збору вказує у дописі, що пошуком і купівлею займається Благодійний Фонд «Україна Незламна». 7 тисяч доларів вже надала благодійна організація RocMaidan української діаспори у місті Рочестер (США).

Долучитися до ініціативи можна переказавши кошти за реквізитами:

  • Приват Банк - 5168752004060326 (Лазарович Н. М.)
  • МоноБанка – 5375411203009696

Тягач для бійців 93-ої бригади

Косметичний дім Mamash збирає 300 тисяс гривень, яких бракує для закупівлі тягача для техніки, шоломів, навушників для 93-тьої окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Підтримати збір можна, переказавши кошти за реквізитами:

Підготувала Ольга Очеретяна

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!