Пікет у центрі Львова: заблокований рух, сутичка з водієм

10390 0
У Львові другу годину перекрито рух на площі Митній, та, відповідно, на перехресті вулиць Винниченка, Підвальної, Личаківської. Родичі військових вимагають негайної ротації бійців. Весь цей час у центрі міста не курсують трамваї, а в пікетувальників трапилась сутичка з водієм приватного авто.
Фото з Facebook Varta-1

Фото з Facebook Varta-1

Пікет почався о 10:30, родичі солдат та бійців третього батальйону територіальної оборони Львівщини просять замінити військових на Сході. Відтак рух трамваїв, фактично, паралізований: не курсують трамваї №2, 7, 10 та всі ті, маршрут яких пролягає через площу Соборну, пише Galnet.

Активістка Катерина Гащук повідомила виданню, що пікетувальники ще не вирішили, до якого саме часу перекриватимуть вулиці. Вона зазначали, що активісти все нібито узгодили з міською ДАІ і та дозволила їм проводити цю акцію безстроково.

Близько 12:10 на початку Личаківської сталася сутичка між пікетувальниками і водієм, що намагався прорватися через заблоковану вулицю.

Чоловік на автомобілі «Нива» хотів прорвати блокаду перехрестя вулиць Винниченка, Личаківської і Підвальної, натомість протестувальники відмовилися пропускали автівку на Личаківську, тоді водій влетів у колону та збив трьох осіб, серед яких був і боєць АТО, інформує ZAXID.NET. Мітингувальники попадали на землю, але жодних травм їм не нанесено. Рідні вояків обступили машину, попроколювали шини та побили вікна. На місці події працюють правоохоронці, чекають на приїзд слідчо-оперативної групи. Водій «Ниви» розповів міліціонерам, що поспішав у пологовий будинок на вулиці Мечнікова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!