Пікетувальники встановили біля Львівської ОДА намет

2195 2
Акцію протесту під стінами ЛОДА з вимогою припинити сміттєву блокаду Львова розпочали ще вчора, 22 червня.

Сьогодні, 23 червня, кількість пікетувальників біля ЛОДА ставить приблизно 30 осіб. Серед учасників акції депутати різних рівнів від політичної партії «Самопоміч» та звичайні мешканці міста, а також дружина мера Львова Катерина Кіт-Садова. Саме вона закликала містян вийти з протестом під стіни обласної адміністрації.

Протестувальники встановили намет і розгорнули транспарант на флагштоках біля входу в будівлю ЛОДА.

Як розповів Tvoemisto.tv народний депутат України Сергій Кіраль, незабаром представники пікетувальників підуть на зустріч до голови обласної адміністрації Олега Синютки з низкою вимог. Головні з них – припинити сміттєву блокаду Львова та дати можливість вивозити відходи з міста. Також серед вимог -- надати місту можливість разом з французькими партнерами розпочати рекультивацію грибовицького сміттєзвалища.  

За словами нардепа, акція  протесту триватиме до того моменту, поки ці вимоги не будуть виконані.

Як повідомлялося, обласна адміністрація пропонує місту делегувати функції управління вивозом ТПВ і передати в управління ЛКП «Львівспецкомунтрас» для забезпечення системного вивозу відходів до Львова. Міський голова Львова обіцяв дати відповідь на цю пропозицію сьогодні.

Тарас Базюк


Читайте також:
23 Червня, 2017 12:13
Flyer хто заважав будувати сміттєпереробні підприємства? чи не знали, що засруться?
проблема назрівала роками - з 90-х, але ніхто нічого не будував, відганяли інвесторів, які готові будувати комбінати лише за право переробляти сміття, бо сміття стало засобом наживи для чиновників, … отож, на смітник потрібно виносити всіх дєпутатів ЛМР і ЛОДА всіх фракцій, які займались лише дерибаном ресурсів та власним збагаченням: во сволота, порошенківці, самодрочі ... тепер смердить, Львів перетворили в розсадник лайна, пацюків та інфекцій … [***]://sifania.ru/musoroperabatyvayushchie-zavody/mpz-100000
23 Червня, 2017 11:36
Василий Скажите спасибо 11 летнему меру Садовому. Трепачу и бездельнику!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!