Піккардійська терція колядуватиме у Львівській Опері

2561 0
8 січня вокальна формація дасть два концерти з різдвяною програмою.

Вокальна формація «Піккардійська терція» вирушила в зимовий концертний тур, який складається з двох частин. До Нового року в містах Західної України «Терція» представить свою концертну програму «Найкраще», а під час різдвяних свят, зокрема у Львові 8 січня та у Києві 19 січня, – різдвяну програму. 

«Зимова пора року – дуже гарний час. Час завершення і водночас час початку чогось нового, час нових мрій і нових кроків для їхнього втілення, час для надій, бажань і звершень. А коляда – це те, що робить наш світ і всіх нас кращими! Це те, що здатне зарядити нас світлом і добром на рік наперед. Тож запрошуємо поспівати і поколядувати разом із нами», – каже художній керівник «Терції» Володимир Якимець.

Коцерти у Львові:

8 січня – Різдвяна програма, Львівська опера, 17:00 і 19:00.

Детальний графік туру та новини гурту на офіційному сайті.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!