«Піккардійці» переспівають композицію «Скрябіна» на сольному концерті

2132 0
На сольному концерті в Києві 31 жовтня «Піккардійська Терція» представить кілька пісенних прем’єр. Серед них – пісні Богдана Весоловського і Кузьми «Скрябіна». Про це інформують організатори концерту.
фото: прес-служба гурту

фото: прес-служба гурту

За останній рік знаменитий львівський акапельний чоловічий гурт «Піккардійська Терція» встиг втретє за рік (2014-2015 рр.) побувати із концертним туром у містах сходу та півдня України, а також багато гастролював Західною, Центральною і Північною Україною. Оксамитове багатоголосся «піккардійців» звучало у 2015-му і за кордоном, зокрема в Канаді, у Польщі та Чехії.

Попередній сольний концерт «Терції» у столиці відбувся восени 2014-го. Тоді, зважаючи на великий ажіотаж довкола виступу, учасники формації просто зі сцени пообіцяли своїм київським шанувальникам невдовзі знову приїхати до них.

На концерті 31 жовтня «піккардійці» порадують меломанів не тільки хітами «Старенький трамвай», «Берег ріки», «Нехай…», а й представлять кілька прем’єр. «Виконаємо стрілецьку пісню «Коли ви вмирали» на музику Михайла Гайворонського слова Михайла Кураха, – розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. – Цією піснею ми хотіли б віддати шану усім героям, які поклали своє життя за волю, за долю України у різні часи становлення нашої держави. Уперше у Києві прозвучить композиція «Подай рученьку» Богдана Весоловського, яка з’явилася у нашому репертуарі лише кілька місяців тому – до 100-річчя цього відомого українського композитора. Згадаємо також нашого колегу і друга Андрія Кузьменка, виконавши його маловідому пісню «Шукав свій дім» («Зима»). Прозвучить на концерті у Києві і пісня «Запроси мене у сни» Володимира Івасюка, яка увійде у наш наступний альбом. Загалом 31 жовтня у Жовтневому палаці представимо усе різноманіття нашого музичного матеріалу – як у піснях, так і в їхньому виконанні. Буде і класична акапельна «Терція», і душевно-фольклорна, а на десерт готуємо найдрайвовіші та найефектніші композиції, які виконаємо разом із барабанщиком Ігорем Леськом». 

Нагадаємо, нещодавно «Піккардійська терція» відсвяткувала 23 роки із дня заснування.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!