«Піккардійська Терція» представила нову пісню

2582 0
Пісня «Дженні» – перший сингл із нового альбому «Лети...», який побачить світ ближче до осені – до 25-річчя вокальної формації.
фото: www.tercia.com.ua

фото: www.tercia.com.ua

У репертуарі акапельного колективу ця новинка – ще одна композиція на слова відомого шотландського поета Роберта Бернса (переклад – Миколи Лукаша).

На музику вірш поета-класика поклав соліст формації Ярослав Нудик, і зробив це майже два десятиліття тому. «Це був період мого захоплення Робертом Бернсом, – розповідає «піккардієць». – Тоді ж я написав музику і до бернсових «Нехай...» та «Моя любов», які давно знайшли свій шлях до слухача. А от  «Дженні» довго лежала на нашій музичній полиці – аж допоки Андрій Капраль не взявся за її аранжування. Зараз ця пісня уже перевірена на десятках концертів, і от, нарешті, записана на студії».  

Читайте також: Львів’ян запрошують на кастинг на роль у фільмі «Король Данило» 

«Пісня «Дженні» – своєрідна засторога для людей, які дуже люблять пхати носа у чиїсь справи, особливо у справи амурні, – додає Ярослав Нудик. – Моя порада: кохайтеся, чорнобриві, якщо ваші почуття щирі – не зважаючи на те, що думають і кажуть інші».

Свій новий альбом «Піккардійська Терція» записує на львівській студії Virtuoso Records (звукорежисер – Богдан Нестор). Це буде п’ятнадцятий за ліком студійний альбом чоловічого секстету. 

На сцені ювілей акапельна формація розпочне святкувати із вересня 2017.

Опублікувала Марічка Мишок


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!