Політична реклама

«Піккардій​ська терція» виконає Гімн України перед сьогоднішнім матчем на «Арені Львів»

2086 0
Сьогодні, 15 серпня, вокальна формація «Піккардійська терція» виконає Гімн України перед товариським матчем між національними збірними України та Чехії, який відбудеться на стадіоні "Арена Львів" (початок гри – о 21.00). Про це повідомила прес-служба "Піккардійців".

"Як би пафосно це не звучало, але публічне виконання Гімну – висока місія. Принаймні, для нашого колективу, - каже учасник «Піккардійської терції» Ярослав Нудик. – Ми – патріоти України, і до виконання Гімну підходимо з особливим трепетом. Федерація футболу України неодноразово запрошувала нас співати національний Гімн перед матчами нашої збірної. Для нас – це велика честь. Тим паче, що українські футболісти вважають нас для себе фартовими."

Після патріотичного заряду від «Терції» наші футболісти перемагали у матчах зі збірними Польщі, Білорусі, Вірменії… Лише одного разу «піккардійці» не підтвердили своєї фартовості для національної збірної – 2007 року у грі з італійцями наша команда поступилася суперниками з рахунком 1:2. Загалом честь виконувати Гімн «Ще не вмерла України» перед футбольними матчами випадала «піккардійцям» уже близько десяти разів.

Цікаво, що й самі «піккардійці» - палкі футбольні вболівальники. Найзатятіші з них – Ярослав Нудик та Володимир Якимець. Найбільше вболівають за національну збірну та львівські «Карпати». Голосисті чоловіки не втрачають нагоди відвідати черговий футбольний матч. А під час Євро-2012 навіть робили в колективі символічні ставки на переможців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!