Політична реклама

"Піккардійська терція" виступить у Львові на честь Небесної сотні

1744 0
29 березня у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт-реквієм «Слава Небесній сотні». Участь у концерті візьмуть скрипалі Олег Криса та Анатолій Баженов, оркестр «INSO-Львів» та вокальна формація «Піккардійська терція».

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної філармонії, частину коштів, отриманих з концерту, скерують у фонд підтримки родин загиблих.

У виконанні Академічного молодіжного симфонічного оркестру «INSO-Львів» прозвучить «Адажіо» американського композитора Семюела Барбера. Інший твір, який виконають на концерті – одна з частин Симфонії № 5 Густава Малєра — духовно-сповідальне «Адажієтто». Окрім того, Олег Криса на альті і Анатолій Баженов на скрипці виконають концертну симфонію Вольфганга Амадея Моцарта.

Крім цього, на концерті виконають народну пісню «Гей, плине кача по Тисині», яку генеральний директор філармонії Володимир Сивохіп назвав реквієм ХХІ ст. «Це була одна із улюблених пісень Героя Майдану, білоруса Михайла Жизневського. Майдан прощався з його тілом, і тоді пісня вперше прозвучала на Майдані. Пісня у записі «Піккардійської терції» також звучала під час прощання із загиблими Героями Майдану», - зазначив Володимир Сивохіп.  

Під час концерту також відбудеться презентація книги-реквієму «Небесна сотня» – фотоальбом про загиблих героїв.

Вартість квитків 50-250 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!