Політична реклама

Пільгове паркування біля ринку "Вернісаж" у Львові коштуватиме 1 гривню за годину

1482 0
Паркувальну зону облаштують на вулицях Вiрменськiй, Лесi Українки (вiд проспекту Свободи до вулицi Театральної), на вулицi Театральнiй (вiд вулицi Вiрменської до площi Ярослава Осмомисла), а також на вулицi Низький Замок у межах проїжджої частини.

Поки що автомобiлi на цих вулицях паркують безплатно, - інформує Експрес. Та незабаром, щоб залишити бiля ринку "Вернiсаж" машину на годину, доведеться заплатити 4 гривнi. Таку вартiсть встановила мiська влада. Можна буде придбати абонемент на мiсяць, вiн обiйдеться у тисячу гривень.

Власники автiвок матимуть паркувальну картку, яку братимуть перед в'їздом на майданчик. I шлагбаум вiдкриватиметься лише пiсля того, як спецiальне устаткування зчитає данi цiєї картки, зокрема, й щодо суми оплати.

Згодом буде дуже легко перевiрити, що вiдбувається у паркувальнiй зонi, адже iнформацiя зберiгатиметься у комп'ютерi.

Для iнвалiдiв в'їзд у паркувальну зону буде пiльговим. Людям з обмеженими можливостями та неповносправним видiлять потрiбну кiлькiсть паркувальних мiсць.

Пiльгове паркування для мешканцiв становитиме 1 гривню за годину у робочi днi та робочi години. У вечiрнiй та ранковий час та у вихiднi й святковi днi певнi категорiї людей зможуть паркуватися безплатно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!