Піша проща прибуває сьогодні до Унівської Лаври. Де подивитися

3026 0
Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів» розпочалася 19 травня з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці.

Цьогорічна проща проходить під гаслом: «Великого бажайте». Маршрут прощі пролягав через м. Львів – с. Лисиничі – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів – с. Унів.
 
Сьогодні, 20-го травня ввечері прочани прибувають до Унівської Лаври. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.
 
Для тих, хто не мав можливості приєднатись до прощі, Tvoemisto.tv сьогодні транслюватиме прибуття до Лаври орієнтовно о 17:00-18:00 за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці  «Твого міста». 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!