Пішоходам обіцяють облаштувати прохід через паркінг на площі Міцкевича

2160 0
Львів’яни скаржаться на те, що через платний паркінг на площі Міцкевича неможливо пройти, адже усю територію запарковано автомобілями. У міській раді обіцяють облаштувати там прохід.

 

Як повідомив в ефірі tvoemisto.tv директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, облаштування паркінгу за пам’ятником Міцкевичу та план паркінгу були погоджені з ДАІ. Однак місто передбачить зміни, аби пішоходам було зручніше тут ходити.

«Попри визначену кількість місць для паркування, люди паруються ще і ще – як хочуть. І коли ми їх просимо не зупинятися бо на парковці вже немає місця, вони все одно зупиняються і наголошують, що оплатять паркування, тому, мовляв, нікуди не заберуть авто», – сказав Олег Береза.

Змінити цю ситуацію, на його думку, можна лише внісши зміни до законодавства: якщо муніципальна влада отримає змогу штрафувати таких порушників.

«Так є в Польщі: вони складають протокол, роблять фотофіксацію – і далі це вже проблема водія», – сказав чиновник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!