Пішоходам у Львові нагадали, як безпечно перейти дорогу

1791 0
«Подивись ліворуч» і «подивись праворуч» – такі написи з’явилися на «зебрах» у Львові. Їх наносять активісти кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».
Фото ЛМР

Фото ЛМР

Зокрема, малюнки-нагадування для пішоходів з’явилися на вул. Пасічній, вул. П. Мирного, вул. Сахарова, вул. Княгині Ольги, вул. Науковій, а також поблизу НВК Школи-садка «Софія». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Деякі з цих переходів розташовані неподалік шкіл, на інших спостерігаємо інтенсивний дорожній рух. Ми сподіваємось, що глянувши на цей невеликий малюнок, кожен із нас стане уважнішим, а відтак – уникне небезпеки на дорозі», – розповіла керівник кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто» Олександра Паняк.

Нагадаємо, раніше надписи «подивись ліворуч» і «подивись праворуч» також з'явилися за адресами: вул. Зубрівська, вул. Довженка, вул. Чукаріна, проспект Червоної Калини, вул. Стрийська, вул. Княгині Ольги і вул. Симоненка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!