Піший пункт пропуску між Україною та Польщею діятиме ще півроку

2043 0
Прикордонні відомства України та Польщі погодили продовження пілотного проекту, за яким в пункті пропуску «Угринів–Долгобичув» запроваджується пішохідний рух. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.
фото: dpsu.gov.uа

фото: dpsu.gov.uа

Питання також узгоджене з митними органами двох країн. Експеримент продовжать до 30 червня 2016 року. Пропуск осіб у пішому порядку у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Угринів–Долгобичув» був запроваджений 1 липня цього року.

Читайте також: Нові патрульні допомагатимуть контролювати черги на кордоні

«За період проведення експерименту загалом було оформлено більше 30 тисяч громадян. Продовження терміну реалізації цього пілотного проекту сприятиме подальшому розвитку добросусідських відносин мешканців прикордоння України та Польщі», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці з’явилася інформація, що через відсутність необхідного рішення Державної прикордонної служби України пілотний проект пішохідного митного пункт пропуску «Угринів–Долгобичів» на кордоні між Україною та Польщею може завершитися 31 грудня

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!