Політична реклама

Після обіду у центрі Львова буде складно проїхати

1523 1
Сьогодні, 25 лютого, у Львові пройде «Марш вільних людей»
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Активісти о 15:00 збиратимуться біля пам’ятника І. Франку, щоб висловити свої вимоги.

Про це інформує Мапа протестів у Львові.

Учасники маршу вимагатимуть люстрації, звільнення політв’язнів, легалізації зброї для громадян, створення територіальних громад.

Окрім того, активісти виступатимуть за розпуск спецпідрозділу «Беркут», усунення та покарання начальників обласних МВС, прокуратури, СБУ, ДАІ, ВВ. Організатори акції – Автономний опір.

Кінцевий пункт маршу - вул. Винниченка, 18. Відтак, у цей час у центрі міста можуть виникнути проблеии з рухом транспорту.


Читайте також:
25 Лютого, 2014 18:24
Львівянин Цей обкурений, [***]ьний автономний запор вже задовбав ! Знову підуть громити місто ! Хай краще відшкодують збитки від погромів, що завдали минулого тижня ! Грабували та трощили майно громади Львова, а тепер за рахунок іхніх батьків, працюючих жителів Львова та пенсіонерів будуть відновлювати сплюдровані ними будівлі! Ганьба таким активістам та борцям за волю УКраїни ! Борці за волю гинули на барикадах Майдану, а не займалися мародурством. Будьте Ви прокляті!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!