Після отруєння у львівській школі 12 учнів досі під наглядом лікарів

1801 0
16 вересня після обіду у СЗШ № 98 м. Львова на вул. Трильовського, 12, надійшло повідомлення про випадки харчової токсикоінфекції у школярів. Частина з них і досі перебуває у лікарні.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Так, станом на 6:00 год. 18 вересня  на амбулаторному лікуванні знаходиться 12 осіб (діти). В усіх дітей легка форма перебігу хвороби. При звертанні за меддопомогою встановлений діагноз: ротавірусна інфекція, харчова токсикоінфекція. Потерпілим пацієнтам в амбулаторних умовах  проводився повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів, – повідомляє департамент з цивільного захисту ЛОДА.

Нагадаємо, що після того, як у школі № 98 зафіксовано випадок ймовірного харчового отруєння, сам харчоблок закрили на дослідження. Результати його обіцяли надати у понеділок.

Разом з тим, як повідомив головний лікар Комунальної 4-ої міської поліклініки Остап Місюра, масових звернень учнів школи №98 до медиків не зафіксовано. Більшість учнів у задовільному стані та госпіталізації не потребують. Лише 2 осіб госпіталізовано.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!