Після послаблення карантину в Україні подорожчали послуги таксі

1611 0
Незважаючи на це, ціни на пальне падали.
Фото: taxoport.com

Фото: taxoport.com

Послуги таксі суттєво подорожчали після послаблення карантинних заходів в України. Незважаючи на це, ціни на пальне падали. Про це йдеться в Економічному звіті тижня, що закінчився 15 травня, який підготував Національний банк України.

«Послаблення карантинних обмежень мало різноспрямований вплив на вартість послуг – вартість доставки із закладів харчування залишилися незмінною, тоді як послуги таксі суттєво подорожчали попри низькі ціни на паливо», — пишуть у Нацбанку.

Там зазначають, що протягом останнього тижня в Україні падали ціни на ліки (як проти респіраторних захворювань, так і від серцево-судинних). Також дешевшали всі види пального: дизельне пальне, газ, бензини А-95 та А-92.

Нагадаємо, із наступним етапом виходу з карантину 22 травня дозволять роботу громадського транспорту, дошкільних закладів, проводити спортивні змагання, але без глядачів, проводити ЗНО, відкрити готелі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!