Після публікації Tvoemisto.tv стан сходів біля Діагностичного центру на Пекарській перевірить комісія

1028 0
Сходи належать обласній клінічній лікарні.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

Після публікації на Tvoemisto.tv новини про зруйновані сходи біля діагностичного центру та обласної клінічної лікарні на вулиці Пекарській у міській раді запланували виїзне засідання районної комісії ТЕБ і НС. Їхнім рішенням мають зобов’язати керівництво обласної лікарні відремонтувати сходи.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, ці сходи належать обласній клінічній лікарні, бо входять до їхнього державного акту на право користування земельною ділянкою площею 3 га.

Читайте також: У «Львівавтодорі» обіцяють облаштувати сходи із Сихівського моста на вулицю Хуторівку

Виїзне засідання ТЕБ і НС відбудеться за участю генерального директора медичної установи Михайла Гички. Після цього планують зобов’язати керівництво медзакладу відремонтувати сходи.

Читайте також: Тріщини і зруйновані сходи. Як виглядає «Високий замок» сьогодні. Фоторепортаж

Нагадаємо, мешканці міста скаржилися, що сходи по вулиці Пекарській, 69б, які ведуть до обласного клінічного діагностичного центру та обласної клінічної лікарні, – вщент зруйновані, що ускладнює доступ людей до цих медичних установ. Генеральний директор медичної установи Михайло Гичка у коментарі Тvoemisto.tv зазначив, що лікарня не повинна ремонтувати цей об’єкт, оскільки за це відповідальне місто, але пообіцяв таки провести ремонт сходів уже після свят.

Відрізок вулиці Пекарської, від Шимзерів до Тершаковців, закритий на реконструкцію від 26 листопада 2020 року до 1 вересня 2021 року.

Анна Чистякова

Фото авторки



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!