Після ракетного удару в Кременчуці столичні ТРЦ змінили правила роботи

3825 0
Далеко не всі великі ТЦР Києва оприлюднили інформацію про найближчі укриття чи правила роботи під час повітряної тривоги.
Фото: Big Kyiv

Фото: Big Kyiv

Після ракетного удару російських окупантів по ТЦ «Амстор» у Кременчуці торгово-розважальні центри у Києві змінюють правила роботи. Деякі під час сигналу повітряної тривоги закриватимуться на вхід. Про це йдеться у повідомленнях кількох столичних закладів, передає Big Kyiv.

Так, ТРЦ Respublika Park під час повітряної тривоги не працює на вхід. Найближче бомбосховище від Respublika Park знаходиться на станції метро «Теремки».

«Під час повітряної тривоги просимо персонал та відвідувачів терміново слідувати в укриття цивільного захисту», – йдеться в їх повідомленні.

Читайте також: Протягом дня у Києві очікують грозу

У Lavina Mall повідомили про найближче бомбосховище поруч з ТРЦ. Укриття за адресою вул. Синьоозерна, 6 є офіційним і рекомендоване КМДА як найближче до центру. Згідно із правилами, кожен громадянин має вільний доступ до нього.

Чи будуть закривати ТРЦ під час повітряної тривоги, з допису незрозуміло. Водночас користувачі вказують на віддаленість укриття від закладу.

Додамо, що далеко не всі великі торгово-розважальні центри Києва оприлюднили інформацію про найближчі укриття чи правила роботи під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, 27 червня росія завдала ракетного удару по ТРЦ у місті Кременчук на Полтавщині. На момент обстрілу у приміщенні торгового центру перебували більше тисячі людей. Як повідомляють у ДСНС України, кількість загиблих зросла до 18 осіб, з яких одна людина померла у лікарні. Ще 59 постраждалих звернулися по медичну допомогу, з них 25 осіб госпіталізували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!