Після ранкової аварії у водія автобуса №31 діагностували серцевий напад

3182 0
Він перебуває у реанімації.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Медики госпіталізували 14 постраждалих унаслідок ранкової аварії між двома автобусами №31 та 53, що зіткнулися на зупинці біля кільця на Чорновола – Липинського. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Пасажирів із травмами різної важкості доправили до лікарні швидкої допомоги, натомість у водія автобуса №31 діагностували серцевий напад. Він перебуває у реанімації. Ще одного пасажира госпіталізували в 1-ше хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги із забоєм грудної клітки, а іншого – з переломом носа у ЛОР-відділення 1-ї міської клінічної лікарні імені Князя Лева.

Зазначається, що аварія трапилась близько 8:20 сьогодні, 21 жовтня, на проспекті Чорновола. Водій маршрутки №31, яку обслуговує «АТП-14630», в'їхав у автобус №53, який обслуговує ТзОВ «Успіх БМ».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!